7 Mart 2010 Pazar
Paçanga Böreği
Klasik paçanga böreği tarifi; artık bilmeyen kalmamıştır sanırım ama ben yine de arşivden kaldırmak adına kendi tarifimi özet geçmek istiyorum.
Üçgen kesilmiş yufkalara çemensiz pastırma, kaşar peyniri,az miktarda küp doğranmış domates(isteğe bağlı) ve incecik doğranmış çarliston biberlerden hazırladığınız harcı yerleştirip geniş sigara böreği gibi sarıp, kızgın yağda kızartıyorsunuz. Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Starbucks Kurabiyesi
Kaybedilmemesi gereken bir tarif; un miktarına dikkat edin lütfen. Çok sert yada çok yumuşak bir hamur olmamalı. Tarifin orjinalinde fıs...
-
Bildiğimiz pastane açması, hem de öyle zor ve yeni bir tarif değil. Üstelik o kadar yağlı da değil, bazı tariflerde şekil verirken arasına...
-
Daha önce verdiğim kısır tarifi bazı misafirlerimden az salçalı hatta light kısır yorumunu almıştı. Bu kısır biraz daha acı,domatessiz, bo...
-
Kaybedilmemesi gereken bir tarif; un miktarına dikkat edin lütfen. Çok sert yada çok yumuşak bir hamur olmamalı. Tarifin orjinalinde fıs...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder